Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon što ste napravili porudžbinu na internet prodavnici, automatski ćete dobiti potvrdu napravljene porudžbine na vaš mail i ona ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period obrade porudžbine u redovnim okolnostima je najčešće 2-3 radna dana. Kada vaša porudžbina bude spakovana i predata kurirskoj službi dobićete takođe obaveštenje o tome zajedno sa brojem Vaše pošiljke i od tog momenta možete pratiti njen status internet stranici kurirske službe.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas) pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 0692512006 ili na e-mail casteldoo@gmail.com Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko ne preuzmete pošiljku, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 5000 dinara(ODNOSI SE NA ROBU KOJA NIJE NA AKCIJI) ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 5000 dinara, cena isporuke će iznositi minimum 270dinara uključujući PDV. Cena transporta zavisi od težine paketa i krece se po cenovniku kurirske službe, važeci na taj dan.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Coming Soon...