O Nama

Preduzeće Castel doo ima bogatu istoriju koja seže sve do 2002. godine kada je osnovano u Apatinu. Od tada, sa ponosom smo služili našim klijentima širom regiona nudeći vrhunske proizvode i usluge u domenu vodovoda, kanalizacije i opreme za kupatila. Naša predanost kvalitetu i profesionalizmu doprinijela je izgradnji jakog brenda koji se oslanja na poverenje i zadovoljstvo naših klijenata.

U skladu sa našim ciljem da budemo u koraku s vremenom i tehnologijom, 2014. godine smo lansirali e-prodavnicu MojeKupatilo.com. Ova platforma omogućava našim klijentima da pronađu širok spektar proizvoda iz udobnosti svog doma. Osim toga, naša tradicionalna prodavnica u Apatinu i dalje privlači mnoge kupce koji cene lični dodir i stručnost naših zaposlenih.

Castel Apatin nije samo prodavnica. Mi smo vaš partner za sve potrebe vodovoda i kanalizacije. Naš tim od 10 stalno zaposlenih radnika, od kojih svaki donosi svoje jedinstvene veštine i iskustvo, posvećen je pružanju vrhunske usluge našim klijentima. Bez obzira da li ste profesionalni vodoinstalater ili vlasnik doma koji traži kvalitetne proizvode i usluge, Castel Apatin je tu da vam pomogne.

Uz širok asortiman proizvoda koji nudimo, uključujući cijevi, slivnike, ventile, sanitarije i mnoge druge komponente, naši klijenti imaju pristup vrhunskim brendovima koji postavljaju standarde u industriji. Bez obzira na vaše potrebe i zahteve, mi imamo rešenje za vas.

Posebno smo ponosni na naše posebno odeljenje za izvođenje usluga. Ako vam je potreban vodoinstalater u Apatinu, ne brinite. Naš tim stručnjaka spreman je da vam pomogne u svakom koraku, bilo da je reč o sitnim popravkama ili kompletnom renoviranju ili izgradnji novog kupatila. Naša usluga je pouzdana, efikasna i prilagođena vašim potrebama.

Tokom godina, Castel Apatin je izgradio reputaciju kao pouzdanog partnera u domenu vodovoda i kanalizacije. Naši klijenti nas prepoznaju po kvalitetu proizvoda, profesionalnosti našeg osoblja i brzini i efikasnosti naše usluge. Zajedno sa našim klijentima, gradimo bolje i funkcionalnije domove i poslovne prostore.

U budućnosti, nastavićemo da se razvijamo i rastemo, prateći trendove u industriji i nastojeći da budemo korak ispred. Naš cilj je da ostanemo vaš prvi izbor kada su u pitanju potrebe za vodovodom, kanalizacijom i opremom za kupatila. Bez obzira na promene u industriji i tržištu, možete računati na Castel Apatin da ostane vaš pouzdan partner i pruži vam vrhunsku uslugu koju zaslužujete.

Coming Soon...